A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "ЕКОСОЛОТВИНО"
Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Кабмін скасував мораторій на відключення комунальних послуг та стягнення боргів через суд

Інформуємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 № 1405 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 5 березня 2022 року № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану».

15:54 09.01.2024

Комунальники забезпечують комфорт та затишок в громаді - встановили нові дорожні знаки

Житлово-комунальне господарство громади залишається однією з головних сфер, яка забезпечує комфортні умови життя мешканців. Війна із російським агресором внесла свої корективи у роботу комунальних служб, але їхня місія залишається незмінною - щоденно працювати на благо нашої Солотвинської громади - нести комфорт та затишок на її вулиці. Обравши нелегку, але дуже важливу сферу, комунальники щодня своєю злагодженою та стабільною роботою працюють над комфортом нашої громади. Саме тому, за для комфортного проїзду до міжнародного автомобільного пунтку пропуску "Солотвино"  працівники комунального підприємства «ЕКОСОЛОТВИНО»  по вулиці Сігетська  встановили нові  дорожні знаки  "стоянка заборонена", просимо водіїв взяти до уваги.

12:56 05.01.2024

Привітання з Новим роком!

Шановні мешканці Солотвинської ТГ! Темні гірлянди, похмурі ялинки – все в цьому році не так. Та у кожній душі завжди повинен іскритись вогник надії на краще та на якнайшвидшу Перемогу!

10:50 31.12.2023

Розчищення засніжених доріг

У зв’язку  з значними сніговими опадами в гірських населених пунктів нашої громади, працівники  КП "ЕкоСолотвино" за допомогою  спеціальної техніки  розчищували засніжані дороги. 

13:21 22.12.2023

Огляд закупленого Солотвинською селищною радою міні навантажувача з спеціальними обладнаннями

Огляд закупленого Солотвинською селищною радою міні навантажувача з спеціальними обладнаннями Солотвинська  селищна  рада надалі докладає максимум зусиль для того щоб Солотвинська громада  розвивалась у всіх сферах а   також і в будівництві доріг та сьогодні  придбала міні-навантажувач з додатковими  обладнаннями SUNWARD SWL3220.

10:05 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень