A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "ЕКОСОЛОТВИНО"
Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

РОБОТА НАД ЗРІЗАННЯМ АВАРІЙНОГО ДЕРЕВА

Дата: 19.09.2024 11:08
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

В різні пори року виникає потреба прочищати або звалювати старі дерева, які створюють небезпеку для людей у населених пунктах. Згідно «Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України» зрізанню підлягають дерева за наявності гнилої серцевини стовбура, значної суховершинності, досягнення вікової межі. Такі дерева можуть становити загрозу для життя і здоров’я пішоходів, транспортних засобів, пошкодити лінії електропередач, будівлі чи споруди, та зрізаються незалежно від пори року. 

Фото без опису
Від 17 вересня 2024 року працівники КП "ЕКОСОЛОТВИНО" спільно з фахівцями по обрізанню дерев та гілок з м. Хуст розпочали роботу над зрізанням аварійної тополі, розташованої біля житлового будинку в с-щі Солотвино. Після закінчення робіт,  працівниками КП "ЕКОСОЛОТВИНО" були здійснені роботи з прибирання даної території та переробки сировини. 

Фото без опису

Фото без опису
            Шановні мешканці нашої громади! Ви завжди можете звернутися  за номером телефону:  097- 093-45-95 та повідомити нашим працівникам про дерева, які на Вашу думку потребують обрізки чи ліквідації.  Далі – заявку опрацьовують та до Вас виїжджають наші працівники для обстеження насадження, про яке йде мова.

 

Працюємо на благо Вашого комфорту!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень