A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "ЕКОСОЛОТВИНО"
Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Щоб наша громада процвітала, красу потрібно не тільки створювати, а й берегти!

Дата: 27.06.2024 15:40
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

26 червня 2024 року працівниками КП "ЕКОСОЛОТВИНО" були  проведені роботи з реставрації пошкодженого банеру в центральному парку с-ща Солотвино.

 Нагадуємо, у зв'язку з актами вандалізму, були пошкоджені елементи сцени. Це не вперше, адже  ми з вами неодноразово стикаємось з подібним на території нашої громади. Зверніть увагу, пошкодження чужого майна карається законом України.
"Пошкодження чужого майна - це дії, спрямовані на погіршення якості майна, обмеження можливості його використання за призначенням, при якому споживчі властивості та економічна цінність втрачається."

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Чи розуміють сучасні люди, що вандалізм - це злочин? Це питання все частіше виникає у працівників  з благоустрою, жителів громади, які вкладали частинку любові і щирості у свою роботу. Ми звикли в усьому звинувачувати владу, не вимагаючи відповідальності від самих себе. І поки ми не змінимо свій менталітет “моя хата з краю”  і не будемо відповідальними один перед одним – краще жити не станемо і ніхто нам не допоможе, крім нас самих. 
Звертаємось з проханням до всіх мешканців територіальної громади бути небайдужими до праці тих людей, які роблять наші населені пункти чистими  і охайними. Це наш спільний дім і від кожного з нас залежить те, наскільки комфортно та затишно в ньому буде! Давайте дбати про красу, а не руйнувати її, а також поважати один одного, себе, свою громаду і працю інших людей! 

 

Також, з нагоди відзначення Дня Конституції України, працівниками КП "ЕКОСОЛОТВИНО" в черговий раз були здійснені  роботи з благоустрою парку. 

Фото без опису

Фото без опису

Просимо дотримуватись правил благоустрою, зберігати чистоту й порядок на території Солотвинської територіальної громади. І пам'ятайте, щоб наша громада процвітала, красу потрібно не тільки створювати, а й берегти!
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень