A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "ЕКОСОЛОТВИНО"
Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні процедури закупівлі за предметом: Бензин А-95 ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 09130000-9 - Нафта і дистиляти

Дата: 11.06.2024 14:30
Кількість переглядів: 22

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні процедури закупівлі за предметом: Бензин А-95 
ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 09130000-9 - Нафта і дистиляти

 

 

 

 

 

Ідентифікатор закупівлі в електронній системі: UA-2024-06-11-002533-a 
Процедура закупівлі: Запит ціни постачальників. Очікувана вартість: 56 040.00 грн. з ПДВ 
Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» (зі змінами). 
Замовник: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЕКОСОЛОТВИНО" СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, код ЄДРПОУ – 38410845 
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Закупівля бензину обумовлена необхідністю забезпечення потреб комунального підприємства для безперебійного та належного виконання основних завдань та обов’язків у сфері благоустрою територіальної громади, а саме: утримання об’єктів дорожнього інфраструктури, зеленої зони населених пунктів, благоустрій кладовищ, функціонування мереж вуличного освітлення а також з метою створення матеріального резерву – запасу паливо-мастильних матеріалів, призначених для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, аварій тощо. 
Обсяг закупівлі визначено в залежності від наявної автомобільної техніки, для роботи якої використовується предмет закупівлі та відповідно до аналізу даних фактичного споживання у минулому році. 
Опис предмету закупівлі із зазначенням технічних та якісних характеристик: повинна відповідати екологічним нормам ЄВРО–5, Державним стандартам України, технічним вимогам заводу виробника та вимогам ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» або Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927).
Товар повинен відповідати температурному режиму експлуатації транспортних засобів в регіонах України.
Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати необхідність застосування заходів із захисту довкілля.
Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі. 
Розмір бюджетного призначення на закупівлю товару становить 56 040.00 грн. з ПДВ. Очікувана вартість закупівлі визначалась відповідно до бюджетних призначень по КПКВК МБ 1516030 КЕКВ 2610 на 2024 рік, даних сайту Міністерства фінансів України про регіональні ціни на пальне, аналізу зростання цін на нафту та нафтопродукти та інформації про діючі ціни, що розміщена на офіційних інтернет-ресурсах потенційних постачальників з урахуванням націнки АЗС, логістики та акцизу, а також враховуючи прогнози фахівців, що розміщені у загальному доступі у мережі Інтернет. Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: проведено моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі Інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо). Крім цього, був проведений аналіз закупівель аналогічних Товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України «Prozorro».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень