A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "ЕКОСОЛОТВИНО"
Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області

ДЕНЬ БЛАГОУСТРОЮ!

Дата: 29.03.2024 22:00
Кількість переглядів: 86

За дорученням селищного голови від 18 березня 2024 року № 2 та відповідно до рішення виконавчого комітету Солотвинської селищної ради  "Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою території Солотвинської теритріальної громади", всі комунальні установи, заклади, підприємства, структурні підрозділи та старостинські округи Солотвинської селищної ради   провели  санітарне очищення та благоустрій відповідних територій.

  Кожен житель громади повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого громади.

Звертаємось до жителів та гостей нашої громади з проханням дотримуватись чистоти й охайності, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати природу! Спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже спільна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень